logo
Nederlands / Français    

Getuigenissen

 • Enkele getuigenissen van klanten….

  "Op zoek naar een ontspannen en leuke manier om een nieuwe taal op je werkplek te leren? Zoek niet verder: Wibe heeft in het najaar van 2016 Franse lessen gegeven op ShowTex, voor twee groepen van verschillende niveaus, met een volledig custom-made programma. Vakjargon, typische kantoorproblemen en uitdagingen ... maar ook leuke babbeltjes en spelletjes." Ana, ShowTex

   

  "Wibe is een copywriter/vertaler op wie we steeds kunnen rekenen. Ze respecteert de timings en stuurt steeds een correct document. Haar vertalingen van Frans naar Engels zijn perfect." N.P., Brussel

   

  "Mevrouw Masureel levert op een zeer korte tijdspanne een goede kwaliteitsvolle vertaling af. Een niet evident onderwerp zet zij met gemak om in een vloeiende tekst." PCCE, Limburg

   

  "Na het binnenhalen van een groot internationaal project zaten we met de handen in het haar. Onze trainers dienden wekelijks naar het buitenland te reizen. Een hele organisatie..... Voor deze extra klus deden we beroep op de diensten van Wibe. Zij organiseerde en volgde de buitenlandse trips op van ons team. Zij werkte haar eigen opvolgsysteem uit en ging correct om met het voorgestelde budget en de richtlijnen. Wij zijn alvast super tevreden van haar diensten! Bedankt." (HS, GS Zwijnaarde).

   

  "Flexibiliteit is in onze organisatie een vereiste, maar lang niet altijd een evidentie, tot wanneer je kan rekenen op de professionele en heel inzetbare administratieve diensten van Wibe ! Een duizendpoot met een dwang naar respect voor timing"
  FG, Sint-Denijs-Westrem".

   

  “Onze jarenlange samenwerking resulteert in een goede tandem en een vertrouwelijke relatie aangaande onze dossiers.  Wibe levert een goede en snelle dienstverlening tegen een correcte prijs.”
  (JMK, Deurne)

   

  "Na 12 jaar mijn secretariaat en administratie in eigen handen gehouden te hebben, was het zo'n verademing dit te kunnen doorgeven aan Wibe.
  Wat ik zo waardeer aan haar is haar telkens opnieuw en opnieuw afstemmen, ervoor zorgen dat de dingen (contacten met klanten, opmaak van pr-documenten en facturen, enz.) gebeuren in een stijl die bij mij en mijn organisatie past. Haar enthousiasme, zorgvuldigheid en flexibiliteit hebben ervoor gezorgd dat ik de controle eindelijk uit handen kon geven in alle vertrouwen!" (Corrylaura Van Bladel - Blabla BVBA)

   

  “Wibe begon enkele jaren geleden bij vzw De Bleekweide, op het moment van nieuwe drive en expansie.  Al snel ontdekten we haar grote administratieve en coördinerende vaardigheden, haar werklust, inventief en creatief meedenken, flexibiliteit en helderheid in communicatie. Kortom, ‘ons Wibe’ is een cadeau.” (Lut Celie, erkend psychotherapeut, bestuurder De Bleekweide, Sint-Amandsberg)

   

  “Als je Wibe in huis haalt om je dagelijkse administratieve problemen op te lossen, dan haal je geen doetje in huis, maar een wervelwind.  Wibe is een goedlachse, maar uiterst professionele dame. Dus... niet twijfelen” (TDK – Gent)

   

  “Wibe is effectief een ‘busy bee’.  Mijn dictaten worden vlot en correct omgezet op mijn eigen templates tot professioneel ogende rapporten.  Wibe’s flexibiliteit is zeker een troef om snel in te spelen op mijn eisen en verwachtingen en het behalen van deadlines.  Samenwerken met Wibe is een plezier!” (BV – Oeselgem)


  “Gedurende 4 jaar heb ik samengewerkt met Busy Bee voor het verwerken van m’n gedicteerde rapporten. De samenwerking verliep erg vlot, is flexibel en erg efficiënt vermits alles via mail werd verzonden. De gemaakte afspraken werden steeds gerespecteerd en als er dan iets met voorrang moest gebeuren vonden we altijd een oplossing.“ (WB – Stekene)